www.inatura.no         inatura@inatura.no  
Overnatting ved 
Ogna:           Kota i Støa                  Ognes gård          Slottet jakthytte
Rokta:         Roktsjø Jakthytte      Brannåstua         Stor-Roktseteren
Gaulstad:    
Mokk gård
Kota i Støa   Når våren  kommer  og  sommeren varmer opp, så er dette et sted og møtes i hyggelige lag, overnatte, eller som et samlingssted ved aktiviteter på elva.

Det er sitteplasser for 20 til 25, eller 6 til 8 liggeplasser,  og ildsted til oppvarming, grilling og tørking av klær. 

Her ligger det en kaie til fortøyning av kanoer eller kajakker. Det er en mye brukt bade- og fiskeplass, og som utgangspunkt for lengre turer på elva. Elva renner så stille at en nesten ikke  merker at en padler oppetter mot strømmen.

Kontakt oss på  tlf.:  92299190


Ognes gård ligger på elvebredden ved Hyllbrua. Her er det greit å overnatte eller feriere når det passer deg. Det er høg standard og god komfort med bad, vaskerom, kjøkken og stue. Soverommene er i andre etasje med 7 sengplasser.  Se mer om Ognes gård på  www.ognes.com eller  ring  tlf.:  74144829

Slottet jakthytte er av svært høg standard. Her får du  alt det du trenger for kortere eller lengre tid.

Hytta med uthus er bygd ved lafting og ligger i kanten av et  flott skogsterreng. Ca 1 km  fra hytta ligger  Støa bru,  hvor   I Natura  har sine kanoer og  sitt utstyr.

Kontakt utleiger på  tlf.:  74144162


Mokk gård ligger 40 km øst for Steinkjer, tett oppunder snaufjellet og villmarka, og gir gode muligheter til fjellturer og kanopadling. 

Gården er også et godt utgangspunkt for grotteturer til Store Gaulstadgrotta og Jettegrytegrotta, eller kanskje til noen av de andre grottene på Gaulstad.

Her er det overnatting og servering på bestilling. Sengeplasser til 30, 12 rom. 
Se mer om Mokk gård på   www.mokkgaard.no  
eller  ring  tlf.:  74144752


                                       
Camping. Hvis det er en kanotur på Ogna med telt og sovepose til overnatting, da er det for det meste greit å reise telt på elvebredden. En må så klart vise hensyn til skog og durket mark, og bålbrenning, men det er mange fine teltplasser.     I Natura kan kontakte grunneier ved behov.

Langs med Rokta i Roktdalen er det svært fine muligheter til overnatting i telt. Se forøvrig Roktakart  eller  Stort Roktakart. Begge med gode beskrivelser av telt- og rasteplasser.


                                       
Roktsjø Jakthytte ligger ovenfor vegen like ved Roktsjøen. Her er det lett å sette kanoer på sjøen  for å starte på en spennende padletur ned etter Rokta. Hytta er av god standard, og den har 4 senger.

Brannåstua ligger midt nede i Roktdalen og er ny. Den har 5 sengeplasser. Se forøvrig Roktakartet.

Stor-Roktseteren ligger oppe i lia, ved parkeringsplassen nederst i dalen. Her er det åpent for overnatting.